Pacrol s.r.l.


Castelul Peles

Despre noi

Pacrol s.r.l. a fost înfiinţată pentru a putea oferi persoanelor interesate servicii juridice integrate. Ideea de bază după care consilierii companiei noastre abordează proiectele încredinţate de clienţi este aceea de prevenire a unor situaţii incerte ce pot da naştere la conflicte şi care pot produce prejudicii. Este o companie cu un profil distinct in peisajul juridic național. In companie activează juriști cu o experienta considerabila in domeniul dreptului afacerilor, inclusiv in proceduri litigioase si in fața autoritatilor administrative.

Contrar tendinței care exista pe piața Republicii Moldova a serviciilor juridice – aceea de a transforma firmele de avocatură in adevărate „supermagazine juridice”– Pacrol s.r.l. mizeaza și va miza in continuare pe specializare și servicii de inalt nivel profesional.

Scopurile noastre: Ce ne diferentiaza de alte firme de consultanță juridică:

Calitatea: Cifra de afaceri a Pacrol s.r.l. a crescut in fiecare lună pe parcursul activității, in contextul crizei economice, am realizat cele mai bune rezultate. Pentru noi calitatea inseamnă evitarea răspunsurilor repetitive și a abordărilor mecanice față de solicitările clientilor. Ceea ce oferim noi nu este simplă consultanță juridică, ci Soluții la problemele clienților.

Serviciile personalizate: Pacrol s.r.l. ințelege că fiecare client este diferit, avînd propriile sale obiective și mod de organizare al afacerii.

Atitudinea pro-activă: În lumina principiului, prevenția este cea mai bună protecție. Dorim să protejăm clienții de problemele juridice, ceea ce este mai eficient decît a interveni pentru a remedia o problemă deja apărută. Incercăm mereu să aducem valoare adăugată clienților noștri și nu să activăm ca un banal furnizor de servicii.

Considerăm că serviciile juridice trebuie integrate din timp a activităţii economice şi comerciale a clienţilor noştri. În acest fel putem asigura maximul de eficienţă şi profitabilitate pentru operaţiunile economice şi comerciale ale clienților.

În eventualitatea ivirii unor litigii, consilierii noştri tratează speţele cu maximă atenţie, stabilind încă de la început şi în acord cu clienţii o strategie puternică pentru obţinerea obiectivelor impuse.

Considerăm că relaţia companie-client trebuie să fie una apropiată, bazată pe încredere şi respect profesional. În acest sens, în plus faţă de serviciile juridice pe care Pacrol s.r.l. le poate pune la dispoziţia persoanelor interesate, noi oferim şi o atenţie sporită clientului în sine.Acest tratament rezidă în:

  • Intalniri frecvente cu clientii pe parcursul realizarii unui proiect sau rezolvarii unei spete
  • Transmiterea de rapoarte de activitate periodic, in baza intelegerii cu clientul, sau dupa fiecare termen de judecata
  • Pentru clientii care au relatie permanenta cu noi analizam continuu situatia juridica si economica a acestora pentru a putea formula propuneri de optimizare